Sibelius-opiston lapsi- ja nuorisokuoro julkaisee soivan joulukortin

Lehdistötiedote 2.12.2011

Janakkalassa toimiva Sibelius-opiston lapsi- ja nuorisokuoro julkaisee lauantaina 3.12.2011 ensimmäisen levynsä ’Joulun Ilo!’. Levy julkistetaan Janakkalan lasten ja nuorten musiikin tuki ry:n perinteisen joulunavauksen yhteydessä klo 15.45.

Sibelius-opiston lapsi- ja nuorisokuoron perustajajohtaja Taina-Maaria Rautasuo alkoi tänä syksynä kehitellä ideaa soivasta joulukortista. Kuorolaiset ja heidän vanhempansa innostuivat ideasta ja kun Sibelius-opisto vielä lupautui tuottajaksi, levy saatiin pikavauhdilla valmiiksi. Torstaina 24.11. kuorolaiset viettivät pitkän iltapäivän äänitysstudioksi muuntuneessa Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa ja joulukuun alussa valmiit levyt saatiin jo Janakkalaan.

Taina-Maaria Rautasuo kuvaa kuoron ensimmäisen äänitteen olevan ”rehevää luomulaulua”. Vajaa kaksi vuotta toiminut kuoro on ehtinyt jo paljon. Kuorolaiset ovat oppineet laulamisen perustaitoja ja löytäneet yhteisen äänen. Kuoro on esiintynyt jo useissa pienemmissä konserteissa ja viime keväänä sillä oli myös ensimmäinen täyspitkä konsertti osana Janakkalan Talvimusiikki-iltoja. Nyt julkaistava kuuden jouluisen laulun äänite dokumentoi hienosti kuoron alkutaipaleen saavutuksia ja johdattaa kuulijat joulun tunnelmaan.

Kuoro kiittää Sibelius-opistoa, Janakkalan seurakuntaa ja kaikkia levyn tekemiseen osallistuneita tahoja. Levyä voi ostaa 8 euron hintaan Sibelius-opiston toimistosta, Janakkalan kirjastoista, Tervakosken Coconutista tai kuorolaisten kautta (kyselyt jaana.lamberg(at)pp.inet.fi).

Sibelius-opiston lapsi- ja nuorisokuoro Janakkala: Joulun Ilo! Kuoronjohtaja ja pianosäestykset Taina-Maaria Rautasuo; Äänitys ja masterointi: Teuvo Lampinen, Teuvon Studio; Graafinen suunnittelu: Sporttiveikot Oy; CD-monistus: Oy Z-Trading Ltd; Kannen piirros: Teija Kaartokallio; Tuottaja: Sibelius-opisto, Hämeenlinna.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s