Hiljaiseloa takana- ja edessäpäin

Tässä blogissa on vietetty hiljaiseloa. Opiskelu- ja muut kirjoituskiireet ovat täyttäneet kirjoitustarpeeni tai kuluttaneet sanat loppuun ;)

******

Opiskelussa aktivoituminen on tarkoittanut kohdallani sitä, että usein maanantaille on osunut läsnäolopakollisia kursseja, jotka tehokkaasti pitävät huolen siitä, että valtuuston kokoukseen ei ehdi. Muut opiskelukiireet (lue: kirjalliset työt ja tentit) voi yleensä joko hoidella haluamanaan aikana tai sitten ne ovat aamusta alkavia, jolloin ne harvemmin häiritsevät luottamustehtäviä.

Kun lisäksi olen välillä kotoa käsin 3-vuotiaan kanssa tai iltaisin/viikonloppuisin tehnyt käännöstöitä, niin siinähän tämä elämä normaalin arjen pyörityksen lisäksi on mennytkin. Näin tulee todennäköisesti olemaan myös vastaisuudessa.

Kunnallispolitiikan määräaikaisjaksosta eli nelivuotiskaudesta on nyt kulunut neljännes. Mielestäni Janakkalalla menee kaiken kaikkiaan hyvin, kiitos nykyisten ja entisten päättäjien sekä ehkäpä suotuisten olosuhteidenkin (lamasta huolimatta). Se ei toki tarkoita, etteikö voisi koko ajan parantaa.

******

Ensimmäinen blogini oli nimeltään Kummallisia kiemuroita ja se sijaitsi eri blogipalvelimessa kuin tämä. Tälle otin alunperin sitten vähän eri nimen (Kunnallisia kiemuroita) mutta tänään, kun muokkasin ulkoasun uudeksi, vaihdoin myös nimen samaksi vanhaksi. Se tarkoittaa linjanvetoa kirjoitusten sisällön suhteen. En koe olevani poliittinen kirjoittaja enkä luottamustehtävistä raportoija. Kirjoitan tähän jatkossa, mikä sattuu olemaan elämässäni ajankohtaista. Tällä hetkellä ajankohtaista on laulaminen ja neulominen, ensi viikolla taas jo opiskelu ja vähän luottamustoimetkin. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s