Päiväkirjamerkintöjä

Kalevalaisten Naisten Liitto ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seura keräävät suomalaisten päiväkirjamerkintöjä tältä päivältä 2.2.2009. Lisää ohjeita löytyy täältä mutta toisin sanoen voi vapaasti kirjoittaa päivänsä tapahtumista aanelosen verran. Päiväkirjamerkintänsä voi lähettää helmikuun loppuun mennessä, tänään ei tarvitse kaikkea ehtiä tehdä, kunhan tapahtumat ovat tältä päivältä.

Itse olen kirjoitusta jo väsännyt, se kun on paljon mukavampaa hommaa kuin kodin siivoaminen tai pyykkien laittaminen, jotka myös ovat jonossa odottamassa, ja helpompaa kuin parit opiskelutehtävät, jotka odottavat myös tekijäänsä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s