Vaalikampanjointia, opiskelua ja lomailua

Välillä mietin, onko minulla ongelmia aikatauluttaa asioita vai onko minusta riippumatonta, että asiat kasaantuvat lyhyelle ajanjaksolle elämässäni. Ihan riippumatta siitä, kumpi on oikea vastaus (vai ei kumpikaan yksin ja ainoastaan), tässä on ollut jokunen viikko aivan hirveää kiirettä eikä loppua ihan vielä näy.

Kotiäidin arjessani on paljon kodin ulkopuolisia asioita ja yksi niistä on opiskelu, joka on ollut luovalla tauolla viimeiset kaksi vuotta. Luova tauko loppui kuin seinään, kun sain tehtyä HOPS:n, suunniteltua tenttejä ja aloitettua verkko-opintoina kurssin, josta saan sivuaineen. Verkko-opintojen ensimmäiset aikataulut iskevät pahasti yhteen kunnallisvaalikampanjan kanssa mutta kaipa selviän molemmista.

Kiireen saan onneksi unohtaa kolmeksi päiväksi, sillä huomenna lähdemme esikoiseni kanssa hänen synttärilahjamatkalleen Dubliniin. Matka varattiin kesällä, jolloin en muistanut koko vaalikampanjaa enkä vielä tiennyt alkavani taas opiskella. Onneksi niin, muuten matka olisi jäänyt varmaan tekemättä. Nyt saamme tyttären kanssa koulun syysloman alkajaisiksi mukavan irtioton arjesta. :)

Minua ei siis tapaa vaalikahvituksilla vielä ensi viikonloppuna. Tapaamisiin seuraavana lauantaina eli 18.10. jolloin aion pistäytyä sekä Turengissa että Tervakoskella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s