Vaalimainontaa

Viime viikolla tiistaina julkaistiin ehdokaslistat. Janakkalan Sanomat ilmestyi seuraavana päivänä eli keskiviikkona ja siinä toki jo oli eri puolueilta eri kokoisia mainoksia. Kunnallisjärjestömme puheenjohtaja Mikko Kautto reipasotteisena ”mainospäällikkönä” oli suunnitellut ja järjestänyt räväkän aloituksen vaalimainonnallemme. Saimme huomiota niin, että pakinoitsija Porttivahti kirjoitti perjantain Suomenmaassa seuraavasti:

”HÄMÄLÄISTEN mailla on nyt muutenkin selvästi intoa vaalityöhön. Hämäläisessä Janakkalan Sanomissa julkaistiin jo eilen torstaina keskustalaisten ehdokkaiden kuvallinen koko sivun vaali-ilmoitus. Mukana on kaikkiaan 28 iloista ja luotettavan näköistä naamaa.

Porttivahdin saamien tietojen mukaan Janakkalassa on tehty nyt uusi Suomen ennätys ehdokasilmoittelussa. Pikainen kysely tuotti tulokseksi sen, että muissa puolueissa on oltu kateellisia nopeatahtisesta toiminnasta. Ja ehkä vähän omassakin puolueessa. Jännityksellä odotamme hämäläisten seuraavia vetoja.”

Lähetin Porttivahdille korjauksen, sillä jutussa oli pieni asiavirhe. ”Mehän emme nimittäin todellakaan ole niin hitaita kuin Porttivahdille on annettu ymmärtää. Hän kirjoitti ’…julkaistiin jo eilen torstaina…’ Erinomainen paikallislehtemme Janakkalan Sanomat ilmestyy kuitenkin kerran viikossa keskiviikkoisin eli vaali-ilmoituksemme (josta en ota kunniaa itselleni) ilmestyi jo keskiviikkona, kun ehdokaslistat jätettiin tiistaina. Eli niin meillä täällä Hämeessä.”

Toivottavasti tästä epävirallisesta Suomen ennätyksestä ei tule paineita kellekään seuraaviin kampanjoihin, ei omille eikä kilpailijoille. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s